091 328 2860 info@soleus.com.hr

Cjenik

Usluga s kratkim opisom Cijena

Masaža

Klasična masaža u trajanju od 55 minuta koja obuhvaća masažu cijelog tijela ili parcijalnu masažu u trajanju od 55 minuta.

180kn

Parcijalna masaža

Masaža jednog dijela tijela (leđa, vrat, rame,…) u trajanju od 25 minuta. Uvijek obuhvaća prvotni pregled problematičnog područja.

100kn

Sportska masaža

Masaža koja nam služi u natjecateljskom sportu za pripremu sportaša za izvođenje određenog treninga. Koristimo je prije, za vrijeme ili nakon treninga. Sportska masaža je masaža s bržim pokretom i snažnijim pritiskom. Indicirana je isključivo kod sportaša ali i kod pojedinaca koji vole grublji i čvršći pritisak na mišićno tkivo.

100kn

Neurodinamski pregled

Pregled perifernih živaca tjelesnog sustava. Današnji rad nas navodi na iscrpljujuće kretnje i na položaje na koje naše tijelo nije naviklo. To dovodi do bolova u vratu, ramenu, laktu, ručnog zglobu i zglobovima kralješnice. Neurodinamskim pregledom postavljamo točnu dijagnozu problematike perifernih živaca te se možemo posvetiti manipulativnih kretnjama.

100kn

Manipulativna tehnika

Različite tehnike manipulacije mekih vezivnih tkiva. Tehnike Maitlanda, frikcije i ostalih tehnika dovode pojedinca vrlo brzo u stanje prije ozljede, bolesti ili bolnog stanja. Manipulacija tkiva efikasna je metoda uspostavljanja fiziološkog pokreta koju u kombinaciji s ostalim procedurama daje odlične rezultate u vrlo kratkom vremenu.

150kn

Dry needling (suha punkcija)

Korištenje specijalnih igala u svrhu vraćanja funkcije. Nova je metoda koja se koristi unazad nekoliko godina. Sama terapija nije bolna i traje svega nekoliko minuta. U kombinaciji s manipulativnim tehnikama, ova metoda može ubrzati i doprinijeti smanjenju boli često već nakon prvog tretmana.

80kn

Kinesiotaping

Idealan je za rješavanje velikog broja problema kod sportaša profesionalaca i sportaša amatera. Taping je tehnika primjene terapijske trake koja kod raznih stanja i bolesti svojim jedinstvenim biomehaničkim terapijskim efektom višestruko pomaže.

80kn

TENS (transkutana električna nervna stimulacija)

TENS označava terapijski postupak kojim se putem elektroda postavljenim na koži u blizini izvora boli, el. strujom izaziva podražaj živca kako bi ublažili bol. Metoda je sigurna i nije bolna.

40kn

Ultrazvuk

Terapijski ultrazvuk konverzivna je metoda termoterapije u kojoj se ultrazvučne mehaničke vibracije frekvencija 0.5-3 MHz u ljudskom organizmu pretvaraju u toplinu. Ultrazvuk je oblik terapije koji se primjenjuje kod različitih bolnih stanja lokomotornog aparata kao terapijsko sredstvo.

40kn

Elektrostimulacija mišića

Metoda koja koristi električne impulse za izazivanje mišićnih kontrakcija. Električni impulsi mogu biti različitog oblika, trajanja i intenziteta, ovisno od prirode oboljenja.

50kn

Interferentne struje

Navedene struje jesu srednjefrekventne struje koje imaju terapijsko termičko djelovanje. Postupak traje od 10-20 minuta, ovisno što želimo postići terapijom.

40kn

Funkcionalni trening (FMT) 2x tjedno, grupa – 8 dolazaka (funkcionalni pokret)

200kn

Funkcionalni trening (FMT) 3x tjedno, grupa – 12 dolazaka (funkcionalni pokret)

FMT (functional movement therapy) / FTP (funkcionalna terapija pokretom) predstavlja pokret kao osnovu treninga. Nije dovoljno izvesti pokret ako on nije svrsishodan, savršen, izveden upravo onako kako on mora biti izveden. Trening se sastoji od vježbi pokretljivosti gdje ćemo postati mobilniji već nakon prvog treninga.

250kn

Individualni trening uz kompletan pregled lokomotornog aparata – 8 dolazaka

1.000kn

Dogovorite termin već danas!